Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст. 204 КК). Правова характеристика складу злочину | Jure
 EXMO affiliate program

Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ст. 204 КК). Правова характеристика складу злочину

Дисципліна: Кримінальне право
Рік написання: 2012
Кількість сторінок: 22

Зміст:
Вступ
1. Загальні відомості про злочин
2. Склад злочину
3. Судова практика
Висновки
Список використаних джерел

Список використаних джерел:
1. Конституція України від 28.06.1996р. // Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1996, N 30, ст. 141
2. Кримінальний кодекс України від 05.04.2001р. // Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2001, N 25-26, ст.131
3. Кодекс України про адміністративні правопорушення від 07.12.1984р. // Відомості Верховної Ради Української РСР (ВВР) 1984, додаток до N 51, ст.1122
4. Податковий кодекс України від 02.12.2010р. // Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2011, N 13-14, N 15-16, N 17, ст.112
5. Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо гуманізації відповідальності за правопорушення у сфері господарської діяльності” від 15.11.2011р. // Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2012, N 25, ст.263
6. Дудоров О.О. Злочини у сфері господарської діяльності: кримінально-правова характеристика: Монографія. — К.: Юридична практика, 2003. — 924с.
7. Мельник М.І. Науково-практичний коментар Кримінального кодексу України 7-ме вид., переробл. та допов. – К.: Юридична думка, 2010. – 1288с.
8. Омельчук О.М. Кримінальне право україни. Особлива частина: навчальний посібник. – За ред. О.М Омельчука. – К.: Алерта; кнт; ЦуЛ, 2010. – 496 с.
9. Вирок Сумського районного суду Сумської області по справі № 1817/2081/12 від 05.09.2012р.

Для придбання роботи звертайтеся через форму зворотнього зв’язку.
Вартість роботи: 80 грн.

Ви можете пропустити чітання запису та залишити коментар. Розміщення посилань заборонено.



Залишити коментар

Ви повинні увійти, щоб мати можливість залишати коментарі.